Forside Mad og Sundhed De 10 mest befolkede byer i verden

De 10 mest befolkede byer i verden

af admin

Det er ingen hemmelighed, at verdens befolkning bliver mere og mere koncentreret i byområder. Ifølge en FN-rapport bor 55 % af verdens befolkning i øjeblikket i byer, og dette tal forventes at stige til 68 % i 2050. Da flere og flere mennesker flytter til byerne, er det ikke overraskende, at verdens mest befolkede byer vokser med en hidtil uset hastighed. Her er de 10 mest befolkede byer i verden ifølge data fra FN.

1. Tokyo, Japan – 37 millioner indbyggere
2. Delhi, Indien – 29 millioner indbyggere
3. Shanghai, Kina – 26 millioner indbyggere
4. Mexico City, Mexico – 21 millioner indbyggere
5. Cairo, Egypten – 20 millioner indbyggere
6. Dhaka, Bangladesh – 20 millioner indbyggere
7. Mumbai, Indien – 20 millioner indbyggere
8. Beijing, Kina – 19 millioner indbyggere
9. Osaka, Japan – 19 millioner indbyggere
10. Manila, Filippinerne – 18 millioner indbyggere
Som det fremgår af denne liste, er Asien hjemsted for fem af verdens mest folkerige byer (Tokyo, Delhi, Shanghai, Beijing og Osaka), mens Afrika og Latinamerika hver har to (henholdsvis Cairo og Mexico City). Det er værd at bemærke, at disse 10 byer alle forventes at fortsætte med at vokse hurtigt i de kommende år; Tokyo forventes at nå op på 38 millioner indbyggere i 2030, mens Delhi forventes at overskride 33 millioner indbyggere
Hvis du overvejer at flytte til en storby inden for den nærmeste fremtid, er dette nogle af de steder, du måske bør overveje! Bonusinformation De fem hurtigst voksende byer i verden ligger alle i Asien: Bangalore (Indien), Chengdu (Kina), Ho Chi Minh City (Vietnam), Hyderabad (Indien) og Kuala Lumpur (Malaysia).

Med så mange mennesker, der flytter til byer over hele verden, er det ikke overraskende, at byområderne vokser med en hidtil uset hastighed. Hvis du overvejer at flytte til en storby i den nærmeste fremtid, skal du sørge for at tjekke nogle af de mest folkerige byer ud!

You may also like