Forside Industri og Erhverv Hav noget absorberingsgranulat liggende

Hav noget absorberingsgranulat liggende

af admin

Det kan være svært at stave til og bare sige, sådan noget absorberingsgranulat.
Man kender måske granulat fra madlavning og slik, men det her er på INGEN måde noget, man skal indtage – faktisk er det dette granulats opgave at “spise” og optage, og det skal gerne kunne sige så godt, at det får knastørt håndklæde til at ligne en våd karklud.
For det er noget, man især bruger i industrien, det her absorberingsgranulat, hvor det bruges til at sige spild op af en ene eller anden slags.
Sådan noget kan være olie, syre eller lignende, og derfor har du nok ikke hørt om dette middel før, for det er sjældent noget, som man ligger inde med derhjemme, selvom det måske kan komme på tale i ens hjemmeværksted eller i garagen.
Faktisk kan det af denne grund være smart at bruge, hvis uheldet skulle være ude, og man spilder noget farligt noget.
For hvad ville du gøre, hvis du endte med at have en “ulykke” med at tabe syre, olie eller andet på et gulv?

Absorberingsgranulatet klarer sagen for en

Det er hér, at det her granulat kommer ind i billedet, for det kan godt være, at man forsøger at duppe det væk, støvsuge det eller feje det væk, og det kan da godt være, man kommer af med noget af det, men der kan stadig være mere tilbage, som man bare ikke lige kan se.
Sådan noget skal jo hverken forårsage skade på den overflade, som det ender på, men det skal da slet ikke synke ned i undergrunden, specielt ikke hvis det er nogenlunde større mængder.
For ender det først nede i undergrunden, kan det være umuligt at have med at gøre, og det kan betyde, at man ikke kan bygge på denne grund senere, og derfor kan det være svært at sælge ens bolig – eller man ligefrem bliver nødt til at flytte, fordi man ikke kan bo her mere.
Derfor kan du nok se de konsekvenser, som der ville ske, hvis du ikke var hurtig med det her granulat.

You may also like