Forside Ferie og lejligheder Lad din næste ferie foregå i Danmark

Lad din næste ferie foregå i Danmark

af admin

For mange udlændinge kunne det ikke falde dem ind at holde ferie i Danmark, medmindre der var noget familie, man skulle besøge, eller der blev afholdt en særlig anledning i vores lille land, som der var så speciel, at man var nødt til at besøge det.
For vi er berygtet for vores dårlige vejr, og priserne er virkelig høje – og det er ikke blevet bedre med priserne i nyere tid.
Nogle broderfolk som tyskerne, svenskerne og endda også hollænderne kan vi dog stole på til at besøge os, men det er som regel fra de områder i deres respektive lande, hvor de nemt kan komme til os, som der kommer til os, for ellers ville de da også hellere sydpå.
Men Danmark har trods alt de flotte badestrande, og hvis sommeren er med os, så kan det blive en flot ferie i landet.
Men det er bare stadig svært at slå sådan noget som sydens sol med videre, så det er ikke så meget turister, vi lever af.

Danmark kan lige så meget som andre lande

Godt nok er vores land ikke så eksotisk som andre lande længere sydpå, og vi “lider” også under der, at selvom vi er et nordligt land, så er det ikke Danmark, man skal tage til, hvis man stå på ski ned ad bjerge – for vi har ingen bjerge.
Så det er svært at sælge idéen til udlændinge om, at de skal besøge Danmark, og det kommer nok til kort at forsøge at vinde dem over til det.
Men så må vi kigge indad, for det kan blive en billig måde at holde ferie i Danmark, og det kan man bare ved at tage på camping, bo på kro, cykle landet rundt eller gøre noget helt andet.
Der er mange måder at holde ferie i Danmark på, og på den måde kan man næsten selv sætte prisen på, hvor meget man ender med at skulle give for det.
På den måde kan man få råd til en ferie i Danmark mere i løbet af samme år – og så kan man jo lige så godt vælge at lade den gå til et sted mere i Danmark.

You may also like