Forside Hus og Have Luft til vand varmepumper

Luft til vand varmepumper

af admin

En luft til vand varmepumpe sørger for opvarmningen af ens bolig, og at der er varmt brugsvand. Selvfølgelig findes der også andre former for opvarmning af bolig og vand som for eksempel jordvarme – men det er ikke alle der kan få installeret jordvarme, da det kræver en del mere end luft til vand varmepumperne. Jeg selv har valgt en luft til vand varmepumpe fra Dansk Varme Service. Jeg stod for at skulle finde en ny løsning til at få opvarmet min gamle bolig, hvor der kun var el varme og en stor brændeovn. Jeg fandt danskvarmeservice.dk på nettet da jeg blev træt af alt det arbejde der var med at få varme gennem min brændeovn, og var for nærig til at tænde for el varmen. På deres hjemmeside stod der at de var landsdækkende eksperter i boligopvarmning – så jeg ringede til dem.

Luft til vand varmepumpe

Da mit hus var af ældre dato, og jordvarme var udelukket, så var der mulighed for et træpillefyr – men så var jeg ligesom tilbage til det med brændeovnen. Det endte med at jeg købte en af de der luft til varmepumper, det passede lige til mit behov og pengepung. Det var en rigtig god kundeservice og rådgivning jeg fik hos danskvarmeservice.dk – og selvom at det mest af alt lignede en airconditioner blev det den. Da jeg først havde besluttet mig, så tog det ikke lang tid før at det hele var installeret og klar til brug. Jeg blev sat grundig ind i brugen af den, og var tilfreds med det hele.

You may also like

Skriv en kommentar