Forside Biler og sjov Lyt til din automekaniker

Lyt til din automekaniker

af admin

Lad os sige, at din automekaniker siger, at det er nødvendigt med en skylning af automatgearkasse, og du så ikke lige ved, hvad det går ud på, eller du har en anelse om det, men du så indser, at sådan, som du forestiller dig det, næppe er det, som der er tale om.
Pludselig står og føler, at der måske bliver gjort grin med det, at det er som at være i lære som tømrer, og der så er nogle, der beder dig om at hente boblen til vaterpasset eller noget i den stil.
Det er ikke til at sige, for du kan ikke se på de andre, der arbejder på stedet, som der nok hørte anbefalingen, om det var noget, der egentlig var seriøst, eller om det vitterligt var for at tage gas på dig.
Men hvis du har valgt den rette mekaniker, så burde der ikke være noget, som du skal være bange for, om der bliver gjort grin med dig, for alt, hvad der bliver anbefalet, er for dit eget bedste.

Automekanikeren har altid ret

Der kan være så mange andre ting, som mekanikeren snakker om, som der ikke ringer en klokke hos dig, men som du bare nikker ja til, og du får endda også at vide, at du nok skal få et godt tilbud på det, som der skal laves, så det regner du også med, at du kan stole på.
Du tør i hvert fald ikke spørge ind til specifikationerne til det, for du ved, at du ikke kan fagsproget, og du ligner allerede et gigantisk spørgsmålstegn.
Det er lidt ligesom, når du skal forklare bemeldte mekaniker, hvad der er galt med bilen, og du siger de lyde, som der kommer ud fra bilen.
Den automekaniker har lært at afkode dig, og du kan mærke, at der bliver taget hånd om de problemer, som der er med din bil, for den virker altid upåklageligt, når den har været i hænderne på vedkommende, så der er sådan set ikke noget at frygte.
Når du sammenligner priser, kan du da også se, at du faktisk får det hele til en god pris.

You may also like