Forside Familie og Børn Professionel terapi i Søhøjlandet

Professionel terapi i Søhøjlandet

af admin

Det at have brug for at skulle til en psykolog eller terapeut for at få vendt nogle ting fordi man er endt i en eller anden krise situation, er en overvindelse for sig selv – i hvert fald for mig. Jeg havde en livskrise, og for mig betød det at jeg havde brug for at få sat nogle psykologiske aspekter på plads inde i mit hovet – det var i den forbindelse at jeg måtte på jagt efter en professionel og dygtig psykolog eller terapeut – for mig var det egentligt underordnet om det var en psykolog eller terapeut – bare det var en der var dygtig og professionel til det han lavede, og som kunne hjælpe mig videre – og dette ville kræve at jeg havde tillid til personen fra dag 1 af. Nu er jeg meget til naturen, og for mig er det nemmere at lave det der hedder walk and talk frem for at sidde i en stol.

Psykolog fra Isohojlandet.dk

Jeg havde en veninde der bor i Silkeborg, og hun rådede mig til at kontakte psykologerne i Søhøjlandet, og fortalte, at jeg kunne komme til at tale med dem, samtidig med en gåtur i de smukke omgivelser der var i Silkeborg. Jeg har altid haft tillid til min veninde, så hvis hun anbefalede Psykologerne isohojlandet, så var de professionelle, kompetente og ordentligt. Hun havde som sædvanlig ret – men hun var også indenfor den branche selv, og kendte stort set alle indenfor branchen. Jeg fik den bedste behandling – og jeg blev behandlet nænsomt og godt.

You may also like

Skriv en kommentar