Forside Ikke kategoriseret Pynt til barnedåb

Pynt til barnedåb

af admin

Skal du holde barnedåb for familiens nye guldklump, så er er du sikkert på udkig efter barnedåbspynt til den store kærlighedsfest, hvor din baby officielt skal have tildelt sit navn. Dåben er en stor dag ? særligt for mor og far, da det er en af livets store fester, som du kun holder en gang for din lille baby. Dagen skal derfor være en stor begivenhed i dit barns liv, da det er livets første store fest. Til sådan en stor dag skal der selvfølgelig pyntes op på en måde, så det afspejler dagens betydning. Her er barnedåbspynt med til at skabe den rette stemning for netop jeres dåbsfest. Om du skal holde dåbsfest for dreng eller pige, så finder du her på Festgear.dk alt pynt til barnedåb, som du har brug for. Se mere her:
barnedåbspynt

Alt det pynt du søger, og alt det, du har glemt

Der er meget at tænke på, når den store dag skal planlægges. Du planlægger måske kun detaljerne til en barnedåb én eller to gange – vi gør det hver dag! Så spørg os endelig. Sortimentet ´hos Festgear rummer et bredt udvalg af pynt til barnedåb og helt almindeligt barnedåbspynt til både piger og drenge. Vi fører alt fra de grundlæggende basisprodukter til de sjov pudsigheder, der gør dagen til noget helt særligt.

Både små fine sutter, gæstebøger, konfettirør, engangsservice, servietter i flotte farver og med søde motiver og meget mere. Ønsker I at fastholde nogle af de gode minder, der skabes denne dag, vil en personlig og anderledes gæstebog være en fin løsning. Her kan alle inviterede skrive en personlig hilsen, et digt, sætte fingeraftryk eller blot skrive deres navn. En personlig gæstebog vil være sjovt og givende for barnet at læse senere i livet.

You may also like