Forside Elektronik Unge elsker e cigaretter

Unge elsker e cigaretter

af admin

Der er mange diskussioner i disse dage om unge og e-cigaretter. Nogle siger, at brugen af e-cigaretter er en god måde for unge mennesker at stoppe med at ryge cigaretter på, mens andre siger, at brugen af e-cigaretter er en indgang til at ryge cigaretter. Der er ikke noget endegyldigt svar på dette spørgsmål, men der er nogle ting, som vi ved om unge og e-cigaretter.

Først og fremmest er det vigtigt at bemærke, at brugen af e-cigaretter ikke er uden risiko. E-cigaretter indeholder nikotin, som er vanedannende, og der har været rapporter om folk, der er blevet syge efter at have brugt e-cigaretter. Derudover kan brugen af e-cigaretter få unge mennesker til at begynde at ryge cigaretter.

Når det er sagt, er der nogle beviser, der tyder på, at brugen af e-cigaretter kan hjælpe unge mennesker med at holde op med at ryge cigaretter. En undersøgelse viste, at unge, der brugte e-cigaretter, var mere tilbøjelige til at holde op med at ryge end dem, der ikke brugte e-cigaretter. Desuden viste en anden undersøgelse, at brugen af e-cigaretter var forbundet med et fald i antallet af cigaretter, som teenagere røg. For at “lade sin e cigaret op” skal man bruge e cigaret væske.

Det er også vigtigt at bemærke, at det ikke er alle unge, der bruger e-cigaretter, der er rygere. Faktisk bruger mange unge mennesker e-cigaretter, blot fordi de nyder smagen eller nikotinsuset. E-cigaretter fås i en række forskellige smagsvarianter, herunder slikvarianter, som kan være tiltrækkende for unge.

Så hvad skal du gøre, hvis du er forælder eller værge for en ung person, der ønsker at begynde at bruge e-cigaretter? Det bedste, du kan gøre, er at tale med dit barn om risici og fordele ved at bruge e-cigaretter. Du kan også hjælpe dit barn med at finde andre måder at holde op med at ryge cigaretter på, hvis det ønsker det.

You may also like